Stap in


Hoi medewijnliefhebber!

Zoals je weet werken wij met kleine, inspirererende wijnboeren die op een natuurlijke manier wijn produceren. Wijnboeren die hun passie in het land hebben zitten. Die altijd klaar staan als er iets voor de wijn moet gebeuren. En een schitterend resultaat laten proeven. 

Fred Hauss
Wij hebben een super gave wijnboer leren kennen, Lees het verhaal van Fred Hauss. Wij hebben al een aantal van zijn uitstekende wijnen in ons assortiment.  . Energieke en pure wijn uit de Loirestreek in Frankrijk. Deze jonge wijnboer is de afgelopen jaren succesvol van start gegaan en wil nu gaan uitbreiden.

Crowdfunding
Fred Hauss is daarom op zoek naar een bedrag van € 10.000. Ons idee: we gaan hem samen met onze vrienden daarbij helpen. En we ontvangen ons rendement in de vorm van zalige wijn....mét natuurlijk de mogelijkheid om met elkaar in het voorjaar op het land te gaan kijken...en heerlijk met hem wat te drinken of een keertje met z'n allen druiven gaan plukken!

Hoe werkt het?
Wij zoeken wijnliefhebbers die ieder € 500,- in zijn bedrijf willen investeren. Hiervoor krijg je twee keer € 300,- in heerlijke wijnen uitbetaald.
Fred komt eind 2024 en eind 2025 naar Amsterdam. Je kunt dan zijn wijnen proeven en je keuze maken.

Je kan dus twee keer voor een bedrag van € 300,- wijn uitzoeken (ongeveer 20 flessen per keer). Zo help jij een energieke wijnboer en maak je ook nog een beetje rendement.

Stap jij ook in?
Bel of app Ralph (06 46618463) of Ramses (06 22096991) om direct in te stappen of voor meer informatie.